Comparteix

Visites i tasts

Cervesa del Montseny organitza visites i tasts de cervesa a la seva microcerveseria de Sant Miquel de Balenyà, Seva (Barcelona).

A la visita es farà un recorregut per les instal·lacions de la fàbrica, s’explicarà el procés cerveser i després es farà un tast de les diferents cerveses que s’hi elaboren acompanyat d’un petit lunch.

Aquets actes estan destinats a grups ja formats o a persones les quals, una vegada inscrites, es mirarà d’encabir en un grup. Es procurarà que el grup no superi les trenta persones i es cobrarà 13€ per persona.

La gent que vulgui i ho desitgi, un cop finalitzada la visita podrà comprar cerveses del Montseny.

Les “Visites i Tasts” es fan en dissabtes predefinits (veure calendari) d’11:00h a 13:00h.  i són conduïdes per personal de la companyia.

Durant la visita es tastaran les varietats de Cervesa del Montseny: la Lupulus, la Malta, la Negra i la Blat.

La visita es divideix en tres parts:

A la Primera part de la visita es presentarà la Companyia Cervesera del Montseny SLL com a empresa, s’explicarà la seva constitució, la història i els orígens. Es tastaran les cerveses Montseny “Blat” i “Malta“, acompanyades d’un petit esmorzar. S’explicarà les característiques d’aquestes dues cerveses i es començarà a explicar el procés cerveser, explicació que ja es mantindrà durant tota la visita.

A la Segona part es baixarà a la zona de producció,  i s’observaran i explicaran els principals elements que formen part del procés cerveser: tanc d’aigua calenta, macerador, caldera de cocció, intercanviador, fermentadors i màquina d’embotellar i etiquetar.

I a la Tercera part de la visita es tastaran les dues cerveses Montseny “Lupulus” i “Negra“, i es comentaran les seves característiques. S’explicaran les diferents famílies de cerveses i dins d’elles els diferents estils existents. Explicarem també les virtuts de les cerveses naturals, les que no es pasteuritzen, les principals diferències entre naturals i industrials i les propietats organolèptiques i socialitzadores de la cervesa. Es respondran les preguntes que sorgeixin entre tots els assistents.

És a dir, durant aquesta “Visita i Tast“que us proposa la Companyia Cervesera del Montseny podreu visitar una autèntica microcerveseria catalana. Una micro amb una capacitat de producció de 3.000 litres per cocció, com moltes d’altres ja existents a molts països europeus i que a casa nostra tot just s’estan introduint.

  • Calendari de les “Visites i Tasts” al següent enllaç
  • Per inscripcions, enviar un e-mail al coordinador Julià Vallès especificant Nom/Cognoms i data triada.