Comparteix

Empresa

La Companyia cervesera del Montseny neix amb la voluntat d’oferir una cervesa artesana de la màxima qualitat: les nostres cerveses són artesanes, integrals i naturals.

Som una microcerveseria amb una capacitat productiva de 3.000 litres en cada elaboració. Mitjançant el sistema d’elaboració tradicional anglès (amb maceració pel mètode d’infusió simple), el procés productiu és pràcticament manual, amb les mecanitzacions bàsiques imprescindibles. Degut a aquestes singulars característiques d’elaboració, es produeixen Cerveses Artesanes.

Les nostres cerveses contenen els ingredients contemplats a la Llei alemanya de la puresa (Reinheitsgebot) de 1516: aigua (del Montseny), malta (d’ordi i de blat), llúpol i llevat. Per tant elaborem Cerveses Integrals degut als seus ingredients.

A la Cervesa del Montseny envasem Cerveses Naturals, sense pasteuritzar. El gas carbònic el genera de forma natural el llevat que queda contingut a l’ampolla. Podem dir que són cerveses vives, que evolucionen amb el temps. La fermentació alcohòlica és una manera tradicional de transformació dels aliments per allargar-ne la conservació que ens permet no addicionar cap conservant artificial a la cervesa.

La nostra microcerveseria està especialitzada en cerveses de la família de les Ales o d’alta fermentació, a diferència de la majoria de les produccions nacionals, que són de la família de les Lager o de baixa fermentació. Es recomana beure les nostres cerveses, si bé fresques, menys fredes que les Lager.

Et convidem a tastar les nostres cerveses BlatMaltaNegraLupulusEcoLupulusHivernaleMalta CuvéeAniversari, Castanya i Mala Vida així com les diferents especialitats que desitgem anar-te oferint al llarg dels anys.

 Totes les Cerveses del Montseny